Gitarristen - Jag

I Fredags var man ju då ut på StattI 5 minuter! Bara en massa smått folk.. Visste att det skulle vara från minderåriga, men enligt en kompis så verka det vara så himla kul där. Men han hade tydligen aldrig varit där.. Och tyckte det var lika trist som vi andra tyckte. Så då gick vi på Pentan istället. Dom hade något nytt, Rytet hette det visst. Det var inte så mycket folk där då, men det blev en hel del folk! Tyvärr spelade dom bara en massa hiphop. Det är inte så kul att dansa till direkt, men det gick an. Vi hade iaf kul! Grymt varmt var det också! Men eftersom vi var på övervåningen, och plus att dom hade elementena på, och så en massa folk. Då blir det varmt!

Lördag gick vi på stan en stund. Sen for vi hem. Var med min allra bästaste vän! Vi spelade Idolspelet, och vi lät ungefär lika hemska båda två! Och kom på delad första plats.. Eller andra.. Eftersom vi var så dåliga! haha... Men men.. Sen så träffade vi en kompis till, gick på Okey och åt sallader och varm macka. Sen så for vi hem till henne och spelade ett svinkul spel! Guitar Hero II heter det. Man använder sig av en gitarr med färgade knappar (=strängarna man tar ackord med) och en annan vit knapp som man spelar med (= den delen av strängarna man spelar på för att få fram ljudet). SVINKUL!

image4

Ikväll blir det äntligen att träna! Har ju inte kunnat göra det eftersom jag har varit dålig.. Magkatarr eller nåt liknande. Så jag längtar verklgen! Å så blir det att se OC sen ikväll! =) Snice!

Dagens ordspråk:
"Jag skrev en låt, men eftersom jag inte kan noter så vet jag inte hur den låter. När jag lyssnar på radion så tänker jag ibland 'Det är kanske den här som jag har skrivit'."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0