Idolfinal i Globen

Hör upp alla mina glada och lessna vänner. Jag ska se Idolfinalen live i Globen! Hör ni det? Jag ska se IDOL 2007s Final i Globen den 7 december! Jag är nog den mest lyckliga människan just nu! Jag har verkligen längtat efter det här. Åh, vad jag längtar! Kan det inte gå 8 vecker sådär bara hux flux? Det skulle vara skitabra! Då slipper jag ju längta ihjäl mig.

Det känns så himla bra! Jag har väntat på det här sen Idol 2006 drog igång, alltså sen förra hösten. Men då sålde dom inga finalbiljetter, utan lottade ut dom. Så nu kanske ni förstår hur mycket det här betyder för mig. Det är något jag verkligen har velat!

Eftersom jag jobbade idag, så hade jag anlitat min kära mor att införskaffa biljetterna. Hon satt redo kl 9:00 då dom släpptes. Men det blev ju inte riktigt som planerat. Istället för 3 biljetter så blev det bara två. Mina kompisar ballade nämligen ur halv 8 i morse. Så då stod jag helt plötsligt ensam. Men eftersom man har den bästa tänkbara mamman så ställde hon upp att följa med mig. Och det kommer då bli minst lika kul!

Och går det nu som vi hoppas, följer min bror och svägerska också med! Jag hoppas verkligen det, för det skulle vara så himla kul! Tyvärr så får vi ju inte sitta bredvid varandra, men vi får ändå uppleva samma sak tillsammans! Och det är ju bra. Så hoppas svägerskan kan flörta med sig min bror nu, för det skulle vara super. *Håller tummen*

Är det någon mer än jag som ska dit? Hör av er!


IDOL 2007 FINAL I GLOBEN 7 DECEMBER - SE UPP, HÄR KOMMER VI!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0