Hemma igen

Nu har jag tagit mig hem från Vidsel, har varit där i en vecka och det har varit riktigt skönt. Vad skulle jag göra ensam i Älvsbyn, utan jobb och kompisar som flyttar söderut? Inte mycket skulle jag tro. Bo framför tvn och datorn antar jag. Men så har det ju inte blivit, vilket är bra. Har fått mig en hel del motion i veckan, och träningsvärk och vanlig värk. Och underbar tid med brorsdottern min!

Vad har jag gjort idag då? Följde gamlingarna ut i skogen igen, men att plocka ett bär på varje tuva för att andra plockare är slarviga är inte vidare kul. Så vi la av och for hem. Då gick jag och mormor och plockade lite lingon i stället, och det var betydligt roligare! Dom var stora som jag vet inte vad, synd bara att dom växte på marken och inte var så där mogna som vi hade hoppats på. Nåja, det blev 10 kg eller något liknande tror jag. Vi är duktiga vi!

När jag kom ner på byn var dte mycket som skulle göras. Först var jag förbi Zara med hennes ljus, Bella var lika snygg idag. Sen förbi på jobbet för att lämna Towas ljus. Sen på Konsum för att köpa AftonBladet och HP5. Sen blev det ett stopp vid Apoteket för att kolla öppettider och sist förbi lillebror med tvätt och ljus. När jag kom hem blev det att se Privileged och Trollkarlens hemligheter. I pauserna så packade jag upp tre väskor, det tog tid, men nu är det gjort. Resväskan står nu tom i sovrummet, men jag har redan börjat lägga fram kläder som jag ska ha med till Cypern. Borde lägga fram lite kläder för NUS-lägret också, så det är gjort. Det känns som att allt kommer hända den här sista veckan innan vi far. Jag jobbar två dagar, ska till stan två dagar, ska på läger tre dagar, ska på bröllop en dag och ska på kalas en dag. Och allt det här händer på samma dag känns det som. Veckan som följer kommer alltså att se ut så här:

Imorgon, måndag: Till Luleå med mamma och gamlingarna.
Tisdag: Jobbar 7-14:30.
Onsdag: Ledig faktiskt! Blir väl att packa.
Torsdag: Jobba 8-13 och sen på bio.
Fredag: Födelsedagsfika och sen börjar NUS-lägret.
Lördag: NUS-läger på fm, bröllop resten av dagen.
Söndag: NUS-läger. Packa upp och packa ner.

Rätt hektiskt vecka, men det känns samtidigt skönt att ha något att göra. Ska även försöka baka litegrann, har varit på bakhumör ett tag nu, och det vet ni ju om. Sen måste även småsaker fixas, så som ny musik i mp3n, både i min och i mammas. Sen måste kameran tömmas, eller radera alla bilder i den och bränna ut alla bilder på datorn på en skiva, man vet aldrig vad datorer kan hitta på för fuffens. Sen måste man tänka på vad man ska sysselsätta sig med på semester, vilka tidningar och böcker som ska med. Och så resten av packningen förståss.

Nä, nu är det nog bäst att man börjar röra sig mot sängen. Börjar känna sig lite trött nu. Ska bara lägga in några bilder först, har ju inte kunnat göra det tidigare då jag bloggat från mammas computter. Sov gott!

PS. Vem är du Anonym som kommenterade igår? Blir så himla glad när någon tycker om att jag skriver, och tycker att jag skriver bra och roligt! Jag blir varm i hjärtat! Skulle vara intressant att veta vem du är... Har fått kommentar av en anonym tidigare, som tyckte att en bild på Bella var så fin. Är du samma anonym som anonym igår? Tack för att ni läser och kommenterar!



Enda bilden på storbaket i fredags. Morotskaka.


Familjen Norén.


Bild från Storforsen.


"Kommer du ihåg att vi brukade skratta åt gamla människor när vi var unga? Minns du vad det var som var så roligt?"

- Okänd

Kommentarer
Postat av: Zara

Den där bilden måste du skicka till storforsen tävlingen. Jag gillar den!=)

2009-08-24 @ 07:38:45
URL: http://zaraaa.blogg.se/
Postat av: Turid

Det gör jag också

2009-08-25 @ 10:40:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0