Ehh?

Steg upp tidigt imorse för att se första avsnittet av julkalendern. Men alltså, hur bra verkade den? Jag sa till mamma att vad är det här egentligen. Vet ni vad hon svarade? En julkalender för barn. Ja just det ja, det hade jag glömt. Nej men ärligt talat. Förra året var ju ändå ganska rolig, i år verkar det inte alls blir en kul julkalender. Men den här kanske är riktad till lite yngre barn än vad fjolårets kalender var. Jag vet inte. Har kanske blivit lite för gammal helt enkelt. Men då är frågan den, blir man någonsin för gammal? Jag menar, har man små barn som ser den så blir det väl så att föräldrarna också ser den, och då är man ju helt plötsligt inte för gammal. Eller sitter alla seende föräldrar och tänker på helt andra saker och bara låtsas se den? Svar tack!

Har varit på PartyLites lussevaka ikväll. Hade ju som sett fram emot den där presenten alla gäster skulle få när man gick hem. Förra året vra det visst fina presenter. I år fick vi... Nada.. Ingenting. Trist...

Måste då säga att jag har varit duktig idag på eftermiddagen. När jag kom till Älvsbyn strax efter 13 så gick jag hem och gjorde lunch och såg ett avsnitt av Kyle XY. Sen gick jag på Konsum och kollade upp en del priser. Sen vidare till församlingsgården där jag uträttade två ärenden. In på Gårdings och köpa ngellack åt mor. Sen in på Mim och kolla in tänkbara överdelar till dopet på lördag. Inga fynd hittades. In på Konsum igen för att handla åt mamma. Vidare in på handplockat, men ingen chef i sikte. In på Kommunen för att få tag i en person, som sitter snett över gatan. Traskar dit och får nästa ärende uträttat. Vidare tillbaka upp på Apoteket för att hämta ut medicin. Sen hem och äta middag och vänta tills klockan blev 17:45 och Annika hämtade mig till Lussevakan. Det ni!

Grattis Sandra och John!

Kommentarer
Postat av: sandra

Tack Lotta!

jag blev också jätte besviken på lussevakan, hade också hört om hur bra det var förra året.. men jadajada.. inge lussevaka nästa år, bojkottar nog det ;) hehe, ha de bra=)

2009-12-01 @ 23:24:00
URL: http://filipsmammas.blogg.se/
Postat av: Sofie

Jag är en alldeles för upptagen kvinna för att hinna med den där apostrofen! :P

2009-12-02 @ 01:07:10
URL: http://sofieri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0