God Natt

Nu är det dags att gå och sova. Ska upp på några timmar bara. Är mycket att göra imorgon som jag totalt glömt bort att göra idag. Som att vaxa benen och måla 20 naglar! Sen så måste man ju duscha dagen till ära. Och så ska man göra närmare 50 landgångar, locka håret, sminka sig och övrigt fix och sen klä sig och fara på dop. Puh... Så det blir nog att ställa väckaren på sisådär 6:30 tror jag. Uschligt tidigt, men vad gör man?

Har hjälp Johan och Zara med dukningen och tårtorna ikväll. Jag höll nog på i 1,5 timmar med att kavla ut den där himla marsipanen! Och då överdriver jag INTE. Jag fattar inte hur bagare och andra tårtskapare lyckas. Läser ju en del bakbloggar, men dom använder ju mest sockerpasta, och den är nog kanske mjukare än vad marsipan är. Fast Zara tyckte att den marsipanen hon hade hemma var betydligt lättare att kavla än den här. Mysko..

God natt i alla fall. Vet inte om jag hinner med någon uppdatering alls imorgon. Som sagt, har mycket att göra innan dopet, och efter dopet ska det diskas och städas. Och sen kl 20 ska jag spela i Storforsens kapell, så då blir det att fara till Vidsel och stanna till på söndag. För då ska vi gå på julmarknaden där uppe.



"Lita aldrig på en man som talar gott om alla andra."

-  Joan Collins

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0