Julkonsert

Vad har man gjort idag då? Steg upp halv 10. Åt lite frukost och såg en film som jag spelade in igårkväll. Sen gick jag ut på byn i några ärenden åt min mor. Sedan hem och börja se Flash Forward. Strax innan halv 2 kom Jennifer, så vi pratade och såg en massa nostalgivideor på youtube. En massa barnprogramsintron och lite Småstjärnorna och sådär. Sen blev det dags att fara till Norrfjärden. Övning 16:30 och kl 18 började konserten. Spelade tillsammans med fagottmästaren själv, inte illa! Det gick bra, men jag var helt slut i munnen efter några låtar. Zara tyckte då vi var jättebra och ville absolut lyssna på oss fler gånger. Klart vi är bra! Vi är bäst!



När jag kom hem hämtade jag Jennifer så for vi till Annika och Anton. På vägen mötte vi Poki och hans kompis Jonny (tror jag), och Erika var redan på plats. Vi har sett lite TV och sen spelat spel. Trodde du ja spelade vi, nyinköpt spel. Kul!

Nu ska jag se klart Flash Forward innan jag lägger mig och sover. Tänderna är borstade och nattlinnet är på. Så det är bara krypa ner i sängen sen.

Kommentarer
Postat av: Tea

Ja, snöskyffel heter det nog!



Åh, Norrfjärdens julkonsert. MYSPYS!

2009-12-20 @ 22:38:14
URL: http://teaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0