Monki

Ingenting blev riktigt som tänkt igår, men det gör absolut ingenting! Jag vill bara att dom ska få komma hem, men jag antar att det blir först imorgon. Har då varit förbi där idag med en liten present från mig och mamma, och sen har jag och Martin städat lite, diskat, dammsugit och plockat undan lite. Ska snart fara iväg med lite fika som jag har stått och bakat hela eftermiddagen.

När vi väl kom iväg igår så skynda vi oss in till stan direkt. På Polarn och Pyret hade dom inte mycket, men så var jag in på Monki, den nya affären i Smedjan. Där hitta jag ett linne och en t-shirt till mig själv. Sen sprang vi in på Lindex, där vi aldrig höll på ta oss iväg. Hittade så mycket sött i rosa, nu kan man ju faktiskt titta på klänningar och rosa, inte på allt utom rosa och blått. Mamma hitta en söt pyjamas, och jag en vit body med rosett på, och bubbelgumsrosa mjukisbyxor. Så sött!



Bion var då bra, men inte alls som dom andra filmerna. Den här var inte lika mörk och dyster, och den sluta helt fel. Men i övrigt var den rolig och bra.

Nu ska jag skära upp kakan och fara iväg med den, sen iväg på jobbet och visa upp sköningen!


Stolt faster till världens finaste Isabelle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0