Chokladsugen!

Nu har jag varit sugen på choklad i flera timmar! Har varit uttråkad ett bra tag också. Höll flera gånger på att fara iväg till affärn för att köpa Marabou Amigo, och för att tiden skulle gå. Man kan ju inte gärna lägga sig kl 8 på kvällen. Men det blev aldrig att jag for, utan jag har pratat på msn istället.
Men jag har varit duktig. Köpte melon och banan på affärn idag, och jag har ätit upp hela melonen, istället för att gå på affärn och köpa choklad. Hade det inte varit för att Konsum inte hade fått in den nya Marabou Sommar, med jordgubbsbitar i, så hade jag inte varit så äckligt sugen på choklad! Men nu är jag fortfarande det. Mamma tyckte jag skulle ta mig en glass, och då kom jag på att jag har ju glasspinnar i frysen. Det är väl snart en timme sen det, och än har jag inte ätit någon glass. Ska vara duktig och motstå. Ska göra mig en macka med skinka, ost, gurka och orientdressing istället. Köpte gurka mest bara därför, för att vara nyttig och äta macka när jag blir sugen på något, istället för godis och fika.



Godaste Marabou, lätt!


Nu ska jag göra mackan jag prata om. Sen blir det att läsa dagens dos av bloggar. Och sen blir det att läsa bok och slutligen godnatt. Sov gott mina vänner.


"En zebra kan inte ändra sina prickar."

- Dan Quayle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0