Western Farm och dagen efter

Igår så blev det som sagt var brännboll strax efter 15. Tyvärr så förlorade mitt lag med 14 poäng mot Antons lag.. Inte bra det. Sen blev det lite fotbollsspelande, och första "halvleken" vann det laget som jag, Erika och Anton var i. Andra "halvleken" så förlorade med 0 mål.

Efter det blev det hem och duscha, och fixa sig. Sen kom söt-Tea förbi med två biobiljetter till mig som tack för att jag ska fixa hennes bloggdesign nu när hon drar till USA imorgon. Lycka till! Sen kom Anton och så vänta vi tills Erika kom. Sen blev det att beställa pizza på ÄP och äta den. Riktigt gott! Sen blev det lite spelande då Annika kom, och sen vid halv10 for vi iväg mot Boden.
Har sett Star Pilots, Drängarna, ridit mekaniska tjuren (bull riding) och haft mycket trevligt. Var isäng kl 3 ungefär.

Idag har det inte blivit sådär mycket av, men kanske mer än man kan tro ändå. Såg Talang när jag steg upp, och sen städade jag undan från gårdagen, diskade, dammsög och skurade. Sen har Johan och Zara varit förbi, Erika har varit förbi så jag har fått föra över korten från kameran till datorn, och nu ikväll har jag och Anton spelat ett nytt spel hos Erika. Vet inte om jag berättade det, men jag och mamma gjorde verkligen ett kap i fredags! Hittade ett spel vi inte visste vad det var för något på ÖB för 99kr. Det var ju billigt, så vi slog till. När vi kom på Barnens Hus så hittade jag samma spel till priset av 399kr. Och lappen som satt under visade ett ordpris på 549kr. Fatta vilket kap vi har gjort! Vi spelade det i 3 vändor, och det var lika kul varje gång. Man blev bättre och bättre för varje vända, men det är ju inte så konstigt. Vi alla tre tyckte det va kul, och Erika blev sugen på att köpa ett eget spel.



Vårat spel är på svenska förståss.


Imorgon är det första jobbardagen på sommarvicket, och första jobbardagen sen förra onsdagen. Det är första morgonen på exakt två veckor som jag måste stiga upp kl 6 för att jag börjar kl 7. Men, eftersom min träning har gått uruselt i veckan, så ska jag straffa mig själv litegrann. Har planerat ett yogapass imorgon, så jag ska göra lite morgonyoga. Upp en halvtimme tidigare för att hinna yoga i 15-20 minuter och sen duscha innan dom vanliga morgonbestyren drar igång. Känns dessutom lite knasigt att jag jobbar en dag, och sen är jag ledig tisdag. Men då ska jag nog hem till Vidsel.

Nu har jag ätit upp min kladdkakebit, så nu blir det borsta tänderna sen godnatt.


"Vi kan tro på det vi väljer, men vi är ansvariga för det vi väljer att tro på."

- John Henry Newman

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0