Bloggdesign

Idag har jag inte gjort mycket känns det som. Har börjat på Jennifers bloggdesign, är grymt nöjd med headern, vet inte om hon är lika nöjd som jag, men bakgrunden är hon då nöjd över nu. Det är fortfarande mycket kvar att göra, men när hon kommer hem nästa vecka hoppas jag att allt ska vara klart.

Annars har jag dammsugit och dammtorkar litegrann. Sen har jag sett två asvnitt mamma hade spelat in åt mig, och det var väldigt jobbigt att se. Bilden hoppade konstant.. Suck... Men jag var ju som tvungen att se det.
Sen har jag även hunnit sola lite på balkongen, jag hann till och med slumra en liten stund, det va skönt!

Sen var jag kl 16 och klippte mig, blev betydligt kortare än sist, och jag är nöjd! Känns inte alls så konstigt att vara utan hår i nacken, men det kommer nog kännas konstigt när jag ska tvätta håret.
Efter klippningen var jag på affärn och förbi jobbet och hämta ett halsband till mamma. Sen hem och äta och snabbt försöka prata med Jennifer över MSN om bloggen. Sen blev det Norrfjärden.

Nu sitter jag hemma i Vidsel. Mamma och pappa är uppe vid hotellet. Dom har avtackat sin (pappas) gamla chef. Det roliga är att jag skjutsade hem hon och hennes man alldeles nyss! Så dom festar på själva. Mamma kommer nog hem snart, får väl se om pappa följer elle rom jag får hämta han senare.

Imorgon blir det att städa och tvätta bilen, och att sätta in min nya bilklädsel, ska bli kul att se hur den ser i verkligheten. Och efter det blir det att sola resten av dagen. Skönt.. Längtar!

Men nu blir det borsta tänderna och lägga sig och läsa. Sen hänga upp tvätten som jag just satt i maskin.


"Var dig själv, alla andra är redan upptagna."

- Oscar Wilde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0