Ensam med efterrätt

När jag slutade jobba så skulle jag förbi facket, men dom hade slutat för dagen och imorgon är dom lediga. Så på tisdag får jag gå dit, för på måndag blir det IKEA.
Då jag hade varit förbi på det stängda facket var jag bara hem och bytte om, sen på affärn och handla. Sen hem och sola lite innan mamma kom och jag började med maten. Blev Lottas kycklingsalsa idag, gott gott! Sen hade jag ju köpt efterrätt också, men den glömde vi visst bort. Så nu har jag en hel melon för mig själv! Fast det är en liten melon, typ en nätmelon eller nå liknande, inte en vattenmelon. En hel vattenmelon skulle jag aldrig orka äta själv.

Nu ska jag rensa upp på dass, för mamma har rengjort, eller dragit upp en jädra massa hår och äckel från tvättstället. Inte i själva tvättstället, men från röret som går ner från tvättstället. Jag är glad att jag slapp det, men jag har ju bästa mamman dessutom! Så, städa dasset och sen se tv och äta melon. Kl 21 blir det Criminal Minds och när det är slut blir det att se slutet på ESC-kvalet. Måste ju se om segertippade Norge går vidare, och om det är en bra låt.

Ha de gott i sommarvärmen!


"Det är bättre att misslyckas i originalet än att lyckas i imitation."

- Herman Melville

Kommentarer
Postat av: Anneke

Hej,



kul att höra nått från dig. Gillar de fina citat som du har på din blogg.



Hoppas allt är bra hos dig. Kram kram

2009-05-14 @ 21:35:09
URL: http://tysksvenska.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0