Trevlig dag

Har haft en mycket trevlig dag idag. Började med ett 5h-skift på morgonen. Var fort färdiga, så dom två sista timmarna blev lite långsamma, men sen så har tiden bara flygit iväg. Slutade 12:30, och 13 skulle jag luncha mer Erika på Café Storgatan. Kommer på att jag även måste boka klipptid, så jag far förbi Klippet och gör det först. Sen ringer mamma, så jag snabbmöter dom på Konsum. Då kommer jag på att jag måste fixa efterrätt till imorgon, så det blev att inhandla 3 små, men goda ingredienser. Sen blev det att cykla i ilfart hem för att hinna duscha och klä mig och gå till cafét på 15min. Och på väg hem tutar en bil och någon hälsar på mig. Hälsade tillbaka men har absolut ingen aning om vem det var. Hade tur att Erika var något sen också, så jag hann duscha och klä mig i lugn och ro (nästan). Sen kom mamma precis och skulle hämta hem lite grejer från kylen, så jag fick ju skjuts till cafét. Blev en kycklingsalsa och chokladboll/morotskaka.

Sen blev det spel hos mig med Erika, Anton, Annika och Sofia. Riktigt kul, tror jag vann alla gånger! Hehe.. Jag och Erika + Anton andra varvet ägde i "Med vilda gester" och "Med andra ord". Sen blev det "Upp till bevis", och avslutningsvis så trängdes jag, Anton och Annika på en "Twister"-handduk. Ni vet "Twister"spelet. Jag har ett sånt, fast i beachformat. Alltså på ett badlakan. Mycket mer trångt kan jag lova.



Sen blev jag bjuden på middag hos Erika, och när hon följde med Annika till Piteå for jag till Johan och Zara. Att se dom i köket tillsammans är riktigt skoj. Dom gnabbas och pussas om vart annat. Sen såg vi Talang, och sen for jag hem. Eller nästan, var förbi OK och köpte nå fjädrar åt pappa. Inte påskfjädrar, utan fjädrar till en mossrivare. Fråga mig inte vad det är.

Sitter nu och skriver detta när jag egentligen borde ligga och sova. Har ju inte sovit så där jättebra den här veckan, men det har ju sina orsaker också. Sitter även och funderar när jag ska hinna göra efterrätten, men jag tror jag far hem på rasten och gör den, och så tar jag med den tillbaka på jobbet sen. Blir ju så sent innan jag kommer i säng om jag jag den nu. Nä, det får bli imorgon. Punk slut. Ett citat och en bild så är inlägget fullbordat, så även min trevliga dag. Sov gott folket!


"Alla synder är försök att fylla ett tomrum."

- Simone Weil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0