Färdig

Ja, pyntningen hemma hos mor och far blev så gott som klar. Det var visst bara två mattor som jag, eller vi, glömt ta ner från vindan som saknades. Och så granen förstås, men det är riktigt nog så tidigt att ta fram den innan första advent ens har varit.

Sen så blev det lite stress till cirkelträningen ikväll, men jag tog bilen för att jag inte skulle halka ihjäl mig i stressen om jag skulle ha gått. Hade inte riktigt tid att gå lugn, så bilen fick det bli. Annars tycker jag det är knasigt att ta bilen till träningen om man bor på byn. Ja, kanske nu inte om man bor längst bort på västermalm eller så, men bor man ca: 15 minuters gångtid från träningen tycker jag man kan gå. Så det så.

Nu har jag börjat få ordning här hemma igen. Blev som ett kaos då jag kom hem och släppte allt i hallen och på köksbordet, men jag var så smart att jag har spelat in Greys Anatomy och plockat undan lite i stället, så kan jag se Greys imorgon bitti. Ska ju upp kl 7 och börja tvätta, så då kan det vara skönt att lägga sig i soffan och må väl så tidigt på morgonen. Och så kan det vara bra att jag får en hyffsat tidig kväll också, med tanke på den tidiga uppstigningen imorgon.


"Hemligheten med att spela cricket är att slå slagträet mot bollen."

- WG Grace


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0