Frukost

Lite konstig rubrik kanske, men det ska vara så.

Igår hade jag VuxenBarn i Vidsel mellan 9-12. Först kl 10 kom första, och sista, mamman och barnet. Många va? Sen for jag till Älvsbyn, sprang 7km, for till Bella en sväng, solade med mamma. Hann somna i solariet två minuter eller så, jag var så himla trött. Så jag sov middag när jag kom hem därifrån. Och jag kan tala om att det kändes i morse när jag steg upp. Klockan ringde kl 6, och det är väldigt tidigt för mig numera. Är länge sen man började jobba 7. Men som sagt, visst var jag trött där kl 6 imorse, men jag varsom pigg ändå.



Har jobbat mina första frukost på hotellet idag. Det gick bra. Bara typiskt att allt händer samtidigt. För när alla börjar komma blir det slut på vissa saker, det blir en massa disk och man hinner inte riktigt med alltid. Imorgon blir min andra frukost, och sen på söndag min tredje. Och så ska jag jobba på kvällen imorgon också.

Och himla skitbilen min. Däcket hade frusit fast, så pappa fick komma och knacka loss mig i Bredsel. Det är inge kul att sladda runt när man inte vill det. Kändes knasigt att komma försent till jobbet på enss tredje dag där, men vad gör man? Men nu ligger det ett vedträ och en hammare, så nu kan jag allt knacka loss mina däck själv om det skulle behövas.

Nu är det bäst jag sover. Kom hem från Norrfjärden för 45 minuter sen ungefär. Var inte kul att köra idag, snöade. Det har snöat varenda dag den här veckan, bara för att jag ha varit tvungen att köra bil varenda dag. Jag brukar kör bil en eller två gånger i veckan. Typiskt alltså.

Nä, godnatt. Slutar 12 imorgon, så ni får väl höra av mig någongång mellan 12-18.

nattinatti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0