Gör om och gör bättre!

Jag gillar inte alls Blogg.se´s nya design. Det är både fulare och fungerar sämre. Jag upptäckte just att jag hade fått en kommentar av Malin i söndags, men den har aldrig visats för mig. Allt sånt brukade ju synas när man loggade in, men det har inte den här gjort. Tråkigt, för jag hade ju helt kunnat gått miste om den. Så hädanefter får man väl kolla sina kommentarer i just kommentarer.

Vad har hänt dom här två dagarna då? Igår så började jag dagen tidigt med att städa kyrkan i Vidsel. Sedan blev det VuxenBarn i Älvsbyn, och sen var det bara att fara tillbaka till Vidsel för att ha Juniorerna och städa klart. Sen kom mamma och hämtade mig så for vi tillbaka till Älvsbyn. Då var det bara att byta om, lämna av mamma hos Bella och ta med Zara på gymmet. Sen blev det godnatt efter 23.

Kl 9 imorse var jag på Framtid i Norr och lärde mig hur man skriver ett attraktivt Personligt Brev. Så för första gången på 4,5 år har jag fått läxa! Det är inte tidsbestämt, så det är ju ingen brådska. Men jag ska försöka att göra det nästa vecka, vet inte hur jag hinner den här veckan. Kanske hinner börja. Jobbar ju som en del, och så vill man ju hinna träna och bara vara lite också. Har blivit mycket jobb och körningar hit och dit i veckan. Sen var jag förbi Zara och Bella, så följdes vi till mammas moster Siri så hon fick se underbarnet. Sen for dom och åt lunch med Emelie på Folkhögskolan. Efter en fika hos Siri handlade jag, åt en macka till lunch och så iväg och träna. Sen var jag så duktig att jag frostade av frysen när jag om hem. Äntligen blev det gjort! Har länge tänkt det, men då har det varit kväll. Och sen när jag kommit på det igen har det varit för varmt ute. Är ju som bra om det är -20 ute, så tinar inte allt från frysen.

Har fått mer jobb idag också, ska jobba frukost på söndag på hotellet. Kommer ska måsta sova middag på lördag, egentligen på fredag också, men det kommer jag aldrig hinna. Jobbar nämligen till 22 imorgon på KU, då är det bara att köra hem till Vidsel och sova, för på fredag börjar jag 7 på hotellet. Sen är man väl inte hemma i Vidsel igen från blåset förän närmare 23. Och lördag jobbar jag först 7-12 och sen 18-23 eller senare. Och så börjar jag 7 igen på söndagmorgon. Puh. Kommer bli en hård helg, men jag är bara glad att jag får jobba och börja tjäna pengar! Så kanske man kan börja leva ett normalt liv igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0