Iväg till palten

Började 6 imorse. Blev någon minut sen då jag redan från början var lite sen hemmifrån imorse, och så hade det skruttans däcket frusit. Eller, det andra däcket. Fick inte lös navkapseln så det var bara att springa in i sovrummet och ropa på pappa. Lite grymtande hörde jag allt, men han kom ut, bände lös navkapseln och knackade lös däcket. Tack! Fryser något av bakdäcken igen ska jag väl för tusan kunna knacka lös det själv, inga himla navkapslar ivägen. Nästa gång vinterdäckena ska på så ska det inte fast nå navkapslar över huvud taget. Punkt slut!

Nu far jag och mamma strax upp till mormor och morfar. Där blir det palt till middag! Men måste vänta tills pappa slutar kl 16, så mamma ska nog hjälpa mormor rulla palten, och jag får väl lägga i den.

Usch vad mina naglar ser hemska ut. Nästan alla naglar har skivat sig och jag har dötorra händer. Men sånt är nog livet då man jobbar i en restaurang. Man tvättar och torkar av händerna stup i ett, plus att väderomväxlingen gör sitt. Då det blir riktigt kallt mår inte mina händer så bra, blir torra och hemska.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0