Massa jobb

Blev väck vid halv 9 imorse av att min mobil ringde. Sprang upp, svarade, och fick mer jobb. Inte dåligt! Tyvärr innebär det en del bilkörning fram och tillbaka, men det går ju bra ändå. Sen ringde dom från hotellet ikväll och så hips vips så fick jag två dagar till! Himlar vad bra det börjar gå! Det känns som om jag kommer kunna börja leva som vanligt snart igen!

Veckans jobbschema ser ut så här:

Måndag (idag): Miniorerna på kyrkan Vidsel
Tisdag: Vuxenbarn på kyrkan Älvsbyn, städ och Juniorer kyrkan Vidsel
Onsdag: Inget jobb, men kl 9 ska jag gå Personligt Brev-kurs hos Jobbcoachen
Torsdag: Vuxenbarn kyrkan Vidsel, KU kyrkan Älvsbyn
Fredag: Frukostskift på hotellet
Lördag: Frukost- och kvällsskift på hotellet
Söndag: Ledig

Och utöver det ska jag fredagkväll till Norrfjärden som vanligt, så det blir mycket köra då. Sen måste jag verkligen planera in vilka tider jag kan fara på gymmet. Hade egentligen tänkt fara ner till byn ikväll för att hinna träna, men det skulle bli så stressigt och jobbigt, så jag sket i det och åt bullar och blåbärskaka idag istället. Great va? Men det blir så att jag får fara och träna sent imorgon istället, och sen onsdag nästan vilken tid som helst på dagen. Torsdag måste det bli på mitt på eftermiddagen, och samma på fredag. Blir kanske inte så svårt ändå, det blir bara knepigt imorgon. Nåja, jag ska då köra stenhårt i veckan. Har verkligen VRÄKT i mig godsaker i helgen, mår lite illa bara jag tänker på det. Nåja, det är så himla gott! Jag börjar om imorgon. Och så blir det ingenting i helgen då istället. Så får det bli.

Godnatt

Kommentarer
Postat av: Linda Karlsson

Hej hej. Jo jag vet att alternativen är många när det gäller p-piller och minipiller. Men jag får tyvärr inte äta p-piller på grund av propprisk i familjen. Så det finns inte så mycket att göra. Det är minipiller eller spiral som gäller kan man säga. Och tyvärr har jag dåliga erfarenheter av pillerna. Trivs inte med dem. Får alltid nån jäkla biverkning. puhu.. Men det finns ju kondomer! ;) hihi..

Hoppas att allt är bra där hemma.

Kram kram

2010-02-03 @ 22:41:35
URL: http://lindamariakarlsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0