Mitt på dagen

Ja, sover man skönt och länge på morgonen så kommer dagen väldigt fort. Klockan är redan drygt halv 1, så det börjar väl bli tid för lite lunch. Vet inte riktigt vad jag ska äta, men det blir förmodligen någon sorts varm macka. Med en massa ost, för skinkan är slut. Måste handla skinka idag.

Efter lunchen blir det att baka lite faktiskt, och så måste jag städa ihop här lite. Slänga bort mina gamla fula aloevera-växt och ställa dit min nya snygga stråblomma. Och orkar man blir det nog att byta gardiner i köket, det går ju på 5 minuter. Har några supercoola gardiner som aldrig någonsin kommer behöva strykas! Det är bara att hänga upp dom, så är det klart. Ni ska få se dom sen när dom väl hänger där. Antar att ni börjar undra vad det är för supergardiner som aldrig blir skrynkliga, men ni ska få se.

Blir cirkelträning ikväll, men det blir ett väldigt lugnt pass för min del. Ryggen mår ganska bra idag, men jag ska ta det lugnt. Tyckte inte jag tog i så hårt i måndags, men de gjorde jag tydligen. Jag får väl satsa på att träna armar och ben hårt ikväll, och undvika vridningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0