Kort kväll

Det är inte ofta man jobbar bara 4 timmar på hotellet. Men idag blev det så. Hade kunnat fara hem tidigare, men hade jag nu kört ner för att jobba stannar jag till minst 22. Och det var lagom, då var ändå det mesta gjort där så.

När jag slutade 12 idag så for jag på RadioHuset för att få beklaga mig och få mer hjälp. Träffade Jennifer och Mariann där, men han som stod där ville jag skulle komma tillbaka 13, då han som hjälpte mig igår var tillbaka från lunchen. Sagt och gjort. For hem och bytte om och väntade. For tillbaka och det slutade med att han gjorde ett hembesök. Mamma fick stanna kvar här, så jag skulle hinna gratta morfar. Han fyller 82 år imorgon! Fick stekt pannkaka då jag kom dit, följt på tårta och dopp.



På hotellet har jag inte gjort mycket känns det som. Har plockat mina 36 gäster och bjudit mer vatten och lingondricka. Diskat. Ja, det är väl typ det. Skar mig tydligen på något också, så när jag kom hem fick jag sätta på ett nytt plåster. Tog ett roligt ett från ett nytt paket som jag antar att mamma köpt till Isabelle. Finns på Ikea för er som blev avis.

Nu ska jag göra en kvällsmacka och, förhoppningsvis, se Cougar Town innan jag kryper till kojs. Jag hoppas att inspelningen har fungerat nu, så jag slipper gå in en gång till på RadioHuset och klaga. Fast det kommer jag nog slippa hur som haver, för jag ska köpa en inspelningsbar boxer av brorsans arbetskompis. Blev lite dubbla utgifter, men det må då vara.

Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0