Nya snyggingar

Det har flyttat in två nya snyggingar i huset. Eller i källaren närmare bestämt.



Checka in va! Inte dumt! Dom är något mindre än dom gamla, men det gör inte så mycket. Jag fick in ett vintertäcke, och det är väl det största man tvättar ungefär.

Nu har jag sett Vampire Diaries, nu väntar jag på att Criminal Minds ska spela in klart, så jag får se Fringe innan jag går och lägger mig.

Usch, vad dåligt samvete jag har. Skulle ju inte äta nå gotta innan imorgonkväll. Igår avstod jag från vaniljpannacotta på hotellet, det var starkt gjort av mig! Men så kom jag på jobbet idag, och där hade dom bakat sommarkaka tidigare idag. Svag som man är för sommarkaka så blev det 2 (!) bitar idag. Och tror ni inte att Malin bakade en sockerkaka också, så då har man ätit typ 3 (!!) bitar av den. MUMS! Men usch på mig! Bara därför känns det som att jag borde äta upp sista Sundborn-glassen, men jag ska försöka hålla emot. Tar några skorpor med rökost istället tror jag. Och mormorssaft! Som om det inte är en massa socker i det..

Kommentarer
Postat av: Tea

sv: Ja, som tur var fick jag tillbaka $304, men jag led under tiden de var borta, plus att min bank fick extraarbete. Men nu är det ok. Fast jag skulle gärnagärna få rabatt, men icke.

2010-06-10 @ 22:53:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0