Problem

Fillemon! Börjar tro att det är mina skor som ligger bakom en den av mina problem. I förra veckan hade jag ju ont i höften. Och tror ni inte det börjar om idag igen!
Jag kunde inte sitta i soffan imorse! Satte mig på golvet, men det gick dåligt det med. När jag tillslut la mig i soffan gick det bra. Då hade jag ont i svanken.
Följde Erika och tvätta hennes nya fina bil, och tillslut kunde jag inte sitta still. Det var bara att kliva ur bilen. Som tur var så var vi inte i biltvätten då, utan vi var och fixade lampor. Då var det höften som spökade.
Nu är jag på Fyrklövern (har rast) och det känns inte lika hemskt nu. Men då jag kom var det inte kul, kunde inte gå som vanligt.
Så imorgon blir det att ringa ÄVC och hoppas på att någon läkare förbarmar sig över mig och skriver ut nå bra smärtstillande. Ska ju jobba hela helgen på hotellet.

Vet inte vad jag ska skylla på, men tror det är en blandning av ryggskottet och kanske inte bästa skorna. Men det konstiga är ju att jag inte har haft några problem alls innan av skorna, så det måste ju vara ryggskottet som spökar.

Jaja, ska försöka sluta tycka synd om mig nu. Finns andra som har det mycket värre. Kan istället glädja mig över den STORA ostkrokspåsen som står hemma och väntar på mig! När helgen är slut så kommer jag att vara en vandrande ostkrok!


Kommentarer
Postat av: Tarjeikaisa

I love this site! great site and great webmaster . Thank you bye

2011-03-30 @ 08:30:24
URL: http://tarjeikaisa.blogetty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0