Första dagen på jobbet

Dagen blev väldigt konstig idag. Började 8, satt och pratade och fick användare till journalprogrammet. Sen satt jag 30 minuter och försökte ringa ut vikarier för i helgen. Då allt blev med så kort varsel så hade både jag och Linn bokat Stockholmsresa + att Anna har en tenta på fredag. Men jag lyckades!
Sen var klockan helt plötsligt halv 10 och vi behövde på både Konsum för att köpa vattenkokare och på Kontorsteknik för att köpa en ny rulle till en sån där apparat som man skriver ut namn-klisterremsor. Dymo eller vad dom kallas. Sen kl 10 skulle vi vara och få rapport på våra nya boenden. Och när vi sen kommit tillbaka till Fyrklövern (vi har döpt vår avdelning till Fyrklövern i stället för 4B) så blev det en snabb vila för dom gamla innan den blev lunch. Och sen blev det lite småplock och hämtning av måndagens sista boende. Och helt plötsligt var klockan 14:30 och jag hade slutat för 15 min sen. Men så var vi ju tvungen att rapportera till kvällspersonalen, så jag slutade först 15.



Efter jobbet blev det gymmet, och när jag kommit hem därifrån och duschat upptäckte jag att klockan redan var 18! Tjwhat!? Redan? Så det var bara att göra potatismos och fiskpinnar och käka. Har nu hunnit se ett Mentalist, läst bloggar och bloggar nu. Väntar bara på att klockan ska bli 21 så man får se CSI. Önskar jag hade vanligt bredband (ska fixa uti det imorgon) så man kunde se Merlin. Upptäckte i lördags när jag jobbade att det gick nya Merlin-avsnitt på TV. Så jag kollade upp, och det var ju första avsnittet från andra säsongen! Äntligen!

Men nu ska jag göra något annat. Typ ny bloggdesign eller nå. Hade!


Vill ha torsdag NU!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0