Regnigt

Jag och Jennifer har precis kommit tillbaka från en snoa på stan. Hon hittade sig ett par snygga sommarjeans, och det var allt. Jag provade två bikinisar, men ingen passade. Synd, för dom var jättefina. Nu gör vi inte så mycket, väntar på att göra lite middag, men det blir inte riktigt än.
Ute regnar det, så det är inget vidare roligt väder. Därför blev vi inte så länge på stan heller. Vi hade ju som planerat att gå runt i Gamla Stan idag, men vi tar det imorgon och hoppas på bättre väder.
Igår var vi som sagt på stan på förmiddagen, och strax efter 15 for vi till Grönan. Var där till efter 19. Sen på kvällen kom Erik Lennahl förbi, var himla kul att träffa han igen! Och sen var vi ut på Nivå 22. Har aldrig varit med om billigare ställe! En ooze gick på 25:-! Helt galet billigt! Fick även en liten citronmuffins av bartendern. Vet egentligen inte riktigt varför, men den var god i alla fall.
Ikväll ska vi på fest då en kompis till Jesper fyller år, men det blir lugnt för min del. Min mage mår inte riktigt hundra, vet inte vad det är för fel på den. Vet inte om det är för att jag är hungrig eller om det är magkatarr eller så. Har då käkat ett piller för det idag, och det blev faktiskt lite bättre. Nåja.
Hoppas ni har det bra där ute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0