Lördag

Jobbat 7:30-12:30. På timmarna for jag till Nystrand och gratta Maggi som har fyllt år. Hon blev jätteglad över müsliburken, men kanske ännu gladare över nötkrämen! Jag vet vad den jäntan gillar för godis!
Sen har jag jobbat 15:30-20:30. Nu sitter jag här och ska lägga upp mammas bidrag till baktävlingen på Ikea. Sen ska jag se klart Dexteravsnittet jag började se på igår innan jag går och lägger mig.

Bäddade rent igårkväll i sängen då jag kommit hem från Norrfjärden. hade typ 30 grader i bilen + stjärtvärmen på, och frös ändå. Så jag skulle banne mig bädda in vintertäcket. Och det var skönt att sova under kan jag lova!

Måste även säga att Simons predikan (föreläsning) igår var riktigt bra! Jag brukar alltid komma på mig själv med att tänka en massa andra saker under predikningarna, även om jag försöker lyssna på vad dom säger. Men den här var riktigt bra, och önskade att jag hade varit ledig i helgen, för då hade jag farit på seminariet idag och stannat till kvällsmötet. Han hade många intressanta saker att prata om. En sak jag lärde mig igår är att dom två rikaste människorna på jorden har mer pengar än vad dom 48 fattigaste länderna tillsammans har. Det är helt sjukt! Och världens rikaste man (antar jag att det var) har 62 miljarder dollar. Hur kan man tjäna ihop det, och vad gör man med så mycket pengar? Man kan ju aldrig göra sig av med det. Skänk för tusan någon miljon till välgörenhet. Eller varför inte någon miljard?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0