Jakten på Lycka

Mammas faster ringde idag och sa att hon hade ett filmtips (hon brukar göra det ibland) för kvällen, nämligen TV3s söndagsfilm Jakten på Lycka. Så då tänkte jag att jag skulle se den. Den slutar om 25 minuter, men än så länge så är den riktigt bra, känns bara så hemskt att veta att allt det här har hänt i verkligheten!
Egentligen så vet man ju om att det här förekommer varje dag, men man tänker inte på det. Det blir så mer påtagligt när man faktiskt ser på det med egna ögon, även om det är genom en film på TV.



Filmen är inspirerad av den sanna historien om Chris Gardner – en försäljare från San Francisco som kämpar för att bygga en framtid för sig själv och sin 5-årige son Christopher. När hans flickvän Linda lämnar honom måste Chris uppfostra Christopher på egen hand. Chris hängivelse ger slutligen resultat när han får en praktikplats utan lön på en extremt prestigefylld börsmäklarutbildning – där endast en av tjugo praktikanter klarar sig vidare. Men utan lön blir Chris och hans son vräkta från lägenheten och tvingas sova på gatorna, på härbärgen och till och med i tunnelbanan.

Kommentarer
Postat av: sofie

Haha ja sant, men jag vill bara ha sol sol sol ;) Behöver ju inte vara så¨varmt. Vart var det ni skulle i cypern?

2011-08-07 @ 23:20:19
URL: http://sofieri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0