BodyStore

Skrev tidigare att jag hade beställt några paket, och igår var jag och hämtade ut ett av dom. En låda full i proteinbars! Och en shake, men den glömde jag ta med på kortet. Nåja.



Skulle ju ha haft sällskap på gymet igår, men en ond rygg satte stopp för det. Det är inte bra att plugga, eller hur var det nu?! Första halvtimmen på gymet var vi tre tjejer där, där det alltid brukar drälla av karlar. Det kändes riktigt bra faktiskt, tjejernas kväll! Tog det lugnt och var borta i nästan 2 timmar!

Precis i slutet så började jag och en tjej surra om mästerskapet. Träffade henne på gymet i söndags tror jag det var, och hon hälsade så glatt på mig. Tror ni jag har funderat nå på vem det var. Men massor! Så tänkte jag igår att kanske kunde hon ha varit med på mästerskapen, att det var där vi hade träffats. Och sen så träffar jag henne på gymet igen och då var det ju på mästerskapet vi hade träffats! Tur man har bra minne. Så nu längtar jag tills nästa mästerskap, tydligen blir det i början av mars!

Det jag egentligen skulle säga var att jag hann smaka en av barerna igår. Oh Yeah! med smak av jordnöt blev först ut. Men usch vilken äcklig en. Det var den enda baren som var som ett kex. Men kexet smakade äckligt gammalt och det var knappt man kände någon jordnötssmak. Aldrig mer Oh Yeah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0