12 timmar sen

För tolv timmar sen hade jag precis kommit hem från jobbet och lagt mig i sängen. Jobbade 17:00-01:30 igår. Puh, vilken kväll. Det var egentligen inte ens särskilt jobbigt, men varmt så inni tusan! Vi var 8 som jobbade och skulle servera en tre-rätters-middag till ett gäng på 124 pers. Trångt och varmt och mycket att diska.

Ut med förrätt, in med förrätt. Servera mer dryck, plocka tomflaskor. Ut med varmrätt, diska förrätten, in med varmrätt. Fixa efterrätt, ut med kaffe och efterrätt, in med allt. Diska allt! Sen alla hade ätit klart och gått över till Raimos tog det nog typ 1,5-2 timmar att diska allt. Hade ju inte hunnit diska bort allt från varmrätten innan det kom in vagn efter vagn med efterrättsdisk och all övrig disk. Det var disk ÖVERALLT! Och mitt i allt det stod jag och svettades, det var nästan så att det rann svett över pannan.



Då all disk tog slut rengjorde jag diskrummet och sen var klockan 23:15. Då åt jag mig lite renstek och pennepasta innan övriga fick gå hem. Jag och Cip stannade tills baren stängde kl 1, men det var jättelugnt och ingen handlade något i baren dom sista 30-40 minutrarna den var öppen. Så halv 2 fick vi sluta och fara hem.
Fattade att det skulle bli ungefär samma upplägg på torsdagkväll då jag jobbar. Så vi får väl se då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0