Lördagen

Igår jobbade jag 6:45-15:15. Sedan skyndade jag mig hem, bytte om och for iväg och tränade. Måste faktiskt säga att det gick ganska bra, inga PB direkt, men ett ordentligt pass! Ibland känner jag inte att jag orkar eller ids göra mer än 2-3 set. Men igår blev det 4 set på både marklyft och militärpress. Och 3 set på chins och dip. Då kände jag mig så nöjd med träningen att jag totalt glömde bort att ro! Kom på det då jag satt och surra med Annika då vi såg på TAIFs herrar spela innebandymatch (både herr-o och damlaget vann!). Nåja, jag får ro av bara den imorgon istället. Då ska jag nämligen iväg med storebror på KH-gymet och träna igenom hela programmet en gång. Sedan blir det nog ingen mer träning innan tävlingen på lördag. Blir nog bara någon promenad under veckan.
Lite typiskt är det ju, då jag bara har korta skift i veckan. Jag har ju verligen tid att träna då utan att stressa. Men men. Jag fyller upp veckan med annat istället. Som en hårklippning och ett stadsbesök. Sen får man väl ligga i soffan och se serier och filmer istället! Har ju en lista på filmer jag måste se.

Nu ska jag klä på mig, mina fötter fryser. Jag får inte vara kvar i pyjamasen hela dagen idag också, bärjar ju jobba kl 14.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0