Dagen efter kvällen före

Eller hur var det nu?

Nyåret firades in tillsammans med Annika och Anton, Kennet och Erika och Linnea. Jag kom alldeles lagom till efterrätten, riktigt gott! Sedan blev det tre rundor med Med vilda gester. Gick rätt bra för mina lag. Första rundan dominerade jag, Linnea och Kennet. Andra rundan gick lite sämre då jag, Anton och Annika förlorade med en ynka poäng. Men det tog jag igen när jag och Linnea vann överlägset över dom andra!

Igår var det årets första dag. Och det firades med bröllop! Världens bästa HannaHaj och hennes Christer vigdes kl 15 i Storforsens Kapell. Inte ett öga torrt kan jag lova, till och med prästen var tvungen hålla igen. Vacker sång och vackert brudpar!
Efter vigseln blir det middag hos brudens föräldrar med närmaste familjen och vi Norénare. Mycket god mat och mycket trevligt var det! Vid halv 12 bröt vi upp, och en timme senare sov jag.


Bild lånad av dahlarna.blogg.se

Väcktes imorse av ett bäbisskrik och jag liksom flög upp. Men där satt mamma med Ronja i famnen, så jag kunde lägga mig ner igen och slumra vidare.

Nu sitter man på rast på jobbet. Lite trött är man allt, men imorgon är jag helledig! Jihoo! Det firas med sovmorgon och städning.

Bilder kommer så småningon på brudparet, men Martin har båda mina kameror och minneskort. Så jag blir kameralös en vecka eller så.

Kommentarer
Postat av: Martin

Kamerorna ligger hemma i Vidsel, har fört över bilderna till min dator :) Kommer nog upp ett par bilder på min blogg sen också!

2011-01-03 @ 03:32:45
URL: http://stordragon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0