Gårdagens shopping

Igår spenderade jag ca 15 timmar i Luleå. Jag och mamma for iväg och skulle shoppa, så vi var där vid 11-tiden. Jag hade inte räknat med att det skulle ta sådan tid att gå i affärerna, men igår gjorde det verkligen det. Vi hann inte med allt vi hade tänkt, så det bli nog en sväng till Piteå snart. Inte i veckan eller så, men ändå. Och inte för att jag behöver något mer, men som sällskap till min mor.
Tillbaka till handlingen. Då klockan började närma sig 19-snåret så ringde jag Jennifer och bad henne komma. Vad hade jag ut av att köra hem till Älvsbyn för att bara byta bil och åka tillbaka till Luleå igen. Vi skulle ju se smygpremiären av Harry Potter för er som missat det. Så då blev jag i Luleå från ca 11 till strax efter 2 på natten. Det ni!

Shoppade en hel del faktiskt, rätt onödiga saker. Men det var kul! Men nu har jag lovat mamma att inte shoppa mer det här året, bortsett från ett par uggs till vintern. För nu borde jag verkligen ha kläder och grejer så det räcker i flera år framöver. Ska faktiskt bli en utmaning att inte handla mer nu. Jag måste ju forfarande få handla nödvändiga saker som shampoo och annat hårkollijox, hudkrämer och sånt. Men bara när hela mitt förråd är slut. Har faktiskt en del sånt ståendes i badrumsskåpet. Ja, och mat förståss, men det räknas ju inte som shopping.

Nåja, här kommer allt jag shoppade igår:


Rött linne, Gina Tricot.


Overzise-tröja, svart kofta och två basic t-shirts, H&M.


Strandlinne, KappAhl.


Bikiniöverdelar. Nedersta från IA Damunderkläder, dom två övre från Cubus.


Örhängen från Ur&Penn.

Det var allt det. Inte så lite kanske. Och onödigt med tre bikiniöverdelar, jag vet. Men dom var ju så fina! Men då behöver jag inte köpa några nästa sommar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0