Love is in the air

Godmorgon! Hade hoppats kunna sova lite längre än så här, men så blev det ju inte. Hade jag ju kunnat räkna ut, känner ju till mina egna sovvanor.
Kom hem strax efter 4 i morse. Det hade jag faktiskt inte räknat med, trodde det skulle bli som då jag jobbade trettondagen. Alltså att vi kom hem först vid 5-tiden. Men en kvart innan vi stängde barerna så började jag tömma kylarna, och då hängde några av tjejerna på. Så på 40 minuter hade vi tömt våran bar! Och det  var den största baren. Gick sedan och hjälpte dom andra Storforsarna och efter 3 kunde vi börja rulla hemåt igen.



Skrev ju tidigare att jag skulle stå i militärtältet, men som ni ser så gjorde jag inte det. Efter lite sjukdom och bortfall så blev det så jag fick stå med luleborna (och bodensare tror jag?) i karaokebaren. Och där var temat Lennon, alltså lite 70-tal och hippiestil. Och då skulle vi ha blommigt band i håret och brillor! Fick väldigt många kommentarer om mina snygga brillor. Innan klockan hade blivit 12 inatt så var det bara jag (av 9 andra bartenders och 3-4 kockar) kvar i hela tältet som hade brillorna på sig. Och det hade jag fram till att jag började tömma kylarna. Ska det va så ska det va!

Det var någon som sa att jag såg ut som han John Lennon och undrade vad jag hette. Och för en gångs skull så var jag snabbtänk och svarade Jenny Lennon. Det tyckte dom roligt och smart sagt. Och det tyckte faktiskt jag med!

Man känner sig lite sliten nu, 17 timmar i benen igår/inatt. Satt 30 minuter av dom 17 timmarna, och det var när jag åt middag. Lite trött är man ju.
Nu väntar jag på att Elli ska svara på mitt sms, så blir det förhoppningsvis en runda på Åsen. Annars far jag iväg på en runda själv tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0