Klättring



Johan får stå för klättringsbilden idag. Finns inga kort på mig, men inte för att jag inte klättra. Nej nej. Jag klättrade! Mycket! Tills fingrarna inte orkade längre. Vilade ganska länge innan jag klättrade sista gången, men jag var så slut i fingrarna att jag knappt orkade knyta in mig. Är lite öm på en del fingrar fortfarande, men det har nog gått över till imorgon eller så.
Blir nog att köpa ett årskort, så får man klättra när man vill, hur mycket man vill. Men jag tror jag ska vänta med utrustning, finns ju att låna där. Tillsvidare.

Har sett Greys och Off the map från igår nu. Har även diskat bort allt! Nu känner jag mig duktig!
Ska väl läsa bloggar nu innan jag ser klart femte säsongen av Dexter. Sedan blir det en dusch. Och så jobbar jag ikväll.
Det känns som att jag inte har jobbat på evigheter, men det har jag ju nästan inte. Jobbade en kväll förra veckan på Fyrklövern, sedan en dag på en annan avdelning. Och före det var jag ledig en hel vecka nästan. Så det känns som jag har varit borta från jobbet i två veckor, med undantag från en kväll. Och så jobbar jag bara ikväll och imorgon dag och sedan är jag ledig helgen!

Måste ändå säga att jag prickade in rätt vecka att bli sjuk på. Den här veckan är min jobbiga kvällvecka. Av 4 jobbdagar är 3 kvällar. Och nu var jag sjuk två av dom.

Nej, Dexter var det!

Kommentarer
Postat av: Lina

Japp, hela april också! Så ni blir inte av med mig än :P Hehe jag förstår det. Jo man får väl se det så, inget ont som inte har nåt gott med sig brukar man väl säga ;)

2011-04-01 @ 20:43:58
URL: http://thebestisyettocome.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0