Alanya

En del av er vet att jag har haft semester i en vecka och att det är därför jag inte har uppdaterat här. För er som har undrat varför det varit så dött, här får ni svaret. Förra onsdagen åkte jag och mamma iväg till Turkiet för att sola och bada en vecka i Alanya! Oh, så himla skönt det har varit att få komma bort ett tag! Få tänka på något annat för en stund. Och bli snyggt brun också såklart!
Tyvärr har vi varit usla på att ta kort, men jag ska bjuda på några stycken.



Första frukosten på balkongen. Vädret var lite sådär den dagen, så vi unnade oss lite hamam, turkiskt spa. Kroppsskrubb, ordentlig intvålning, hårtvätt, ansiktsmask och massage. Riktigt nice! (Och ja, vi hade med oss bröd och pålägg från Sverige.)



Ätit jordgubbar med grädde på stranden och badat i havet.




Gymade längs strandpromenaden. Vi latar oss inte bara i solen ska ni tro.



Tittade på vackra ting och strosade omkring.

Vi började varje morgon med att ta på oss träningskläderna och gå ut och gå. Måste ju fortfarande samla ihop steg till stegtävlingen. Sedan blev det frukost på balkongen, hoppa i bikinin och iväg till stranden. Ligga och sola (och sova) fram till ca 14-15 tiden. Sedan hem för duschning och insmörjning. Efter det har vi tagit det lugnt, spelat kort, ätit middag, löst korsord, shoppat och mått gott. Jag har lyckats att sova 9-10 timmar varje natt plus att jag nästan varje dag har sovit i solen, upp till en timme (drygt!) i sträck ibland. Så jag är rätt utvilad, kan ju inte påstå annat.

Bilder på shoppingen får ni se så småningom.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Åh vad härligt! Ni glömde ju att ta med er en sak.

Mig! Hehe.. Nästa gång kanske?

2011-05-16 @ 10:24:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0