Regn och frisörbesök

Idag har jag inte gjort många knop. Hade ställt klockan på 7 för att hinna ta en långptomenad på morgonen, men jag var så himla trött så jag ställde om klockan på 7:30. Vaknade upp då och gick ut i 25 minuter kanske. Började se ett Glee-avsnitt då jag kom hem och åt bananyoughurt. Sedan åkte jag till Vidsel för att klippa mig. Är länge sen jag klippte mig sist, så det var verkligen på tiden. Har inte hänt så himla mycket i frisyren. Klippte det riktigt kort i nacken och klippte upp överhåret litegrann. Och så en toppning rakt igenom. Försöker nämligen spara ut håret till en annan frisyr. Men den kommer jag nog inte lyckas få förän efter sommaren, satsar på att jag har den till NUS 20 årsjubileum i september.
Fick ingen bra bild på klippningen, men ni förstår säkert. Samma som tidigare fast kortare i nacken.


Isabelle ca 6 månader. (Bilden har ingenting med inlägget att göra)

Efter klippningen åkte jag upp till mamma och stannade där ett tag. Fick mig pressad potatis, ugnslax med västerbottensosttäcke och aioli till lunch/middag, inte dumt! Sedan åkte jag hem för att jobba några timmar.

Nu har jag sett Desperate Housewives och Cougar Town. Funderar om jag ska se Mentalist eller Glee som jag påbörjade tidigare idag? Blir nog Mentalist tror jag.

Natti på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0