Det nya livet - Dag 1

Hittills har det gått jättebra! Var inte sugen på något sött alls på jobbet idag, vilket jag alltid annars blir. När vi bjöd gamlingarna på fika så gjorde jag mig en delikatess med korv på. Det var väl ett nyttigt mellanmål, så säg!
När jag hade slutat jobba for jag hem och bytte om till träningskläder och begav mig till gymet. Blev först 20 minuter (2,3km) på löpbandet. Det kändes som om jag hade kunnat springa för evigt, var inte speciellt trött (och så såg jag på Simpsons samtidigt, det hjälpte nog), men den där jäkla mjälthuggen sätter käppar i hjulet för mig. Hade det inte varit för den hade jag säkert uppnått mitt mål på 5km. Då hade jag ändå kämpat i nästan 10 minuter innan det började göra för ont och jag fick lugna ner mig.

Efter löpningen körde jag lite axlar på det nedre gymet, maskingymet. Orkade inte vara duktig och köra på fria vikter, men nästa gång blir det då bänkpress och biceps, på fria vikter!

Efter en lite sen middag så gick jag och Karro ut på en promenad runt östermalm. Sedan såg vi Insidious hemma hos henne och pimplade rött te. Mycket trevligt!



"Josh och Renai har precis flyttat in i ett stort hus tillsammans med sina tre barn när en av sönerna är med om en olycka på vinden och hamnar i koma. När han några månader senare får komma hem för att vårdas av familjen inträffar en rad oförklarliga och skrämmande händelser. Josh och Renai börjar misstänka att huset är hemsökt, men sanningen överträffar deras vildaste mardrömmar."

Den var lite läskig och ganska bra. Slutade ungefär som jag hade förväntat mig.

Kommentarer
Postat av: EMMAS!

Hej :D allt bra idag?

2011-10-04 @ 10:47:25
URL: http://perssoneemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0