Halloween i Piteå

Det har varit mycket dom här sista dagarna. Fredagmorgon skyndade jag iväg på mötet på jobbet, blev kvar där till närmare 12:30. Hade ju tänkt fara och träna innan jag skulle börja jobba, men jag slutade ut det. Är inte kul att stressträna. Så det blev att se True Blood och Bron innan jobbet.

Igår, lördag, jobbade jag 6:45-15:15. Det är sällan en dag går så fort tycker jag, speciellt på helgen. Eftermiddagen flög fram. Började med att göra manikyr på en tant. Sedan fick hon och två farbröder rulla chokladbollar, tror dom tyckte det var ganska kul. Goda tyckte dom då att det blev!

När jag slutade for jag hem och bytte om och så iväg på gymet. Blev intervaller på löpbandet. Blev 4 min på 12,0, 4 min på 12,5 och 3 min på 13,0. Så hade jag en minut vila mellan där jag sprang på 9,0. Det var riktigt jobbigt att springa på 13,0. Har även börjat känna av lite i benhinnorna på höger benet, vet inte vad jag ska göra åt det riktigt. Ska då ta och tvätta upp mina nya löparskor så kan jag börja ha dom på löpbandet, så har jag mina gamla ute då jag är ute och går. Kan ju vara smart att göra så.

Efter gymet blev det vaxning av benen innan en dusch. Sedan blev jag lite stressad då jag insåg vad klockan hunnit bli. Klädde mig snabbt och la på sminket och sen åkte jag iväg mot Öjebyn. Dom skulle ha pubkväll på Café Humlan. Blev buffémiddag där, laxlasagne, pestokyckling, seg köttrulle och pommes. Satt nere och surrade ett tag, men sen gick vi upp på övervåningen där en trubadur skulle spela. Men tydligen var den riktiga trubaduren sjuk eller nå, så dom hade fått ta in någon annan. Men dom hade lika gärna kunnat vara utan, för det var det sämsta jag varit med om. Var riktigt nära att jag hade ställt mig upp och sagt att det här var ju kasst och sedan gått ner igen. Killen var ung och kunde inte en endaste låt! Eller jo, en låt kunde han som han spelade och sjöng hela. Annars började han på en låt, men när han kom till refrängen kunde han inte mer. ASDÅLIGT var det! Tror det var därför vi alla drog på Challange sen.
Var himla kul på Challange! Var kul att se så många som hade klätt ut sig, och att dom faktiskt lagt ner tid och pengar på det. Vi hade Hattmakaren från Alice i underlandet, Rödluvan, alla fyra Teletubbisarna, Jokern, Scream, blodig sjukvårdspersonal och mycket mer! Kul var det!

Var hemma strax efter 2 vintertid. Klockan hann ju gå tillbaka en timme innan jag var hemma. Skönt det. Men som vanligt så sover jag ju aldrig speciellt länge då jag varit ut.

Nu måste jag rusa iväg på jobbet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0