Paranormal activity

För ett tag sen så såg jag Paranormal Activity och nu på morgonen har jag sett tvåan. Dom är ganska läskiga båda två, och jag brukar inte vara så lättskämd vad gäller filmer. Det är ju ändå bara på film. Men jag sitter faktiskt lite med andan i halsen.


Ett ungt par misstänker att deras hus är hemsökt och för att skaffa bevis installerar de en övervakningskamera som ska registrera allt som händer när de sover.


Huvudkaraktärerna är denna gång besläktade med Katie och Micah, paret som terroriserades av en demon i Paranormal Activity. Katies syster har precis fått barn och den sprudlande lyckan är på topp i ett stort, fint hus komplett med en lallande styvdotter i tonåren, en omtänksam hushållerska och swimmingpool. Men snart börjar det hända mystiska saker...

Nu är det ju så att Paranormal Activity 3 hade premiär i fredags, så nu är man ju rätt sugen på att fara och se den på bio! Är det någon som har lust att följa?


1988, 18 år innan de skräckinjagande händelserna i de föregående filmerna,försöker de unga Kristi och Katie fånga spökmyten Bloody Mary på videoband. Det kommer att bli deras första möte med den osaliga ande som ska förfölja dem senare i livet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0