Städ och ärendenas dag

Vaknade före 8 imorse. Nu börjar jag på allvar tro, eller börjar väl inse fakta, att jag har börjat bli gammal. Alltså, gammal på riktigt! Vilka ungdomar (för jag räknas väl som ungdom än? Eller?) vaknar självmant före 8 och stiger upp och börja göra lite nytta? Inte många tror jag. Inte för att jag hunnit göra så mycket nyttigt än, men jag har gjort bort telefonsamtalet jag var tvungen att göra före kl 9. Sedan såg jag gårdagens Gossip Girl och Pretty Little Liars.

Skulle göra bort samtal nummer två efter det, Expert öppnar ju först kl 10. Men dom har inte tid att svara i telefonen, så nu har jag skickat iväg ett mail till dom.
Skulle göra ett tredje samtal också, men hon återkommer först klockan 11:30. Funderar om jag ska gå bort till Ugglan tills dess, men hon lär ju säkert inte vara där ändå. Men då kan jag göra bort ärendena på byn samtidigt. Måste bland annat köpa ett nytt batteri till min Sparbanksdosa och kolla på en farsdagspresent. Och kanske handla något till middag.

Men tills dess, och efter det, ska jag städa upp min lägenhet. Känns som om jag aldrig är hemma längre, och dammtussarna bara växer och växer. Men i veckan jobbar jag bara två dagar, så nu jäklar ska jag försöka hinna med en massa här hemma!

Nu blir det att ta hand om den lilla disken först, sedan blir det väl lite småplock innan byn hägrar.

Vad ska ni göra en måndag som denna?

Kommentarer
Postat av: Bella

Åh låter toppen, måste testa center kokos snart. Har inte gjort det än :P

2011-10-31 @ 16:13:38
URL: http://mycookingheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0