Övat

Idag så hade jag sovmorgon, välbehövligt efter en natt utan sömn. Somnade 23 igår efter att ha sett 2 inspelade House-avsnitt, kvällens House och sedan ett inspelat Mentalist. Läste sista två sidorna ur boken och somnade sedan som en stock. Vaknade före 8 imorse! Nej! Men somnade om till strax före 9, somnade om igen och steg sen upp före 10. Har legat och sett inspelade avsnitt hela dagen nästan. For en sväng på affären för att handla lite, blir så tomt hemma då man är borta i två veckor. Sedan övade jag faktiskt på några NUS-låtar inför i helgen. Känns som att det måste sitta lite bättre när det är 20-årsjubileum och allt. Men jag blir arg på mig själv och mina fingrar då det inte blir rätt. Men blir att öva en stund imorgon också, för sen på fredag är det läger och på lördag är det jubileum. Är några få ynka ställen som gör att hela alltet skiter sig. Måste försöka fixa till en klaff också, men en liten kartongbit eller så. Tror lite av felet sitter där också.

Nu ska jag lägga mig och se på Svenska miljonärer på Kanal 5. Foki ska tydligen vara med, så det ska bli intressant att se. Sedan blir det Mentalist kl 22. Upptäckte även att True Blood har börjat om, och att tredje avsnittet går ikväll. Men det blir att spela in det ikväll, måste ju se dom två första först. Mycket att se när man har varit borta i 2,5 veckor (helgen innan vi for var det ju NUS-läger).


Fodralet som skymtar där under sydde mamma till mig några dagar innan vi for, jättefint! Tack mamma!



Alla bilder från resan är på min lilla blogg/resedator som jag köpte veckan innan vi for, så ni får bilder på datorn istället för bilder från datorn.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Supert! Hörrö de kommer jag inte ihåg nu, haha :P å jag har rensat sms-listan.

Men vi kan ju snakkes lite om de för de är mycket jag vill ha plats med då.

2011-09-14 @ 22:29:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0