Akupressurkliniken

Igår var jag på Akupressurkliniken till en karl som håller på med kinesisk akupressur. Har varit bra i ryggen ganska länge nu, men i torsdags så höll den inte många minuter på stan. Så i måndags ringde jag och fick en tid redan igår.

Han dömde inte ut ryggen helt, så det kändes ju bra! Först rättade han till så mina ben blev lika långa, vänster ben var tydligen 1 cm längre än det högra. Sedan rättade han till bäckenet, det var lite framåtroterat tror jag. Sedan rättade han till kotorna, en del av dom var lite sneda och "stack ut". Sedan påpekade han att jag hade betong i axlarna, han tyckte visst jag var lite hård och stel där. Sedan fick jag lägga mig ner på massagebänken så tryckte och knådade han lite bakom axlarna och längs ryggraden. Avslutningsvis tryckte han sin armbåge rätt in i skinkorna så jag trodde jag skulle avlida! Men det finns tydligen punkter där som ökar blodcirkulationen om man tycker på dom ett tag.

Blir ett återbesök på tisdag, han lär väl göra ungefär samma saker då. Sedan förbjöd han mig att träna på två dagar, så då blev det ingen dejt meed Karro idag. Blev alltså bara ett enda träningspass den här veckan. Men blir väl någon promenad och några timmar i backen i Kåbban, får räkna det som träning. Sedan tar vi nya tag till veckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0