Mörkrädd

Ibland läser man saker i tidningen eller ser saker på nyheterna på tv som gör en mörkrädd. Hur illa ställt det är i världen med svält, krig, mord, misshandel och mycket annat. Sånna saker gör att man blir lite mörkrädd, men man kan ändå distansera sig lite mot det, för det är sånt som händer så långt bort och som man inte riktigt kan göra så mycket åt.

Men då saker händer dom man känner, inte lika hemska saker som mord och så, men andra saker. Då blir jag mörkrädd på riktigt! Att man kan säga och göra saker mot andra, mot sina medmänniskor, att svika dom som litat blint på en. Usch! Jag blir så arg, förtvivlad, ledsen och besviken att jag inte vill tänka på det!

Har hört saker på jobbet som gjort mig riktigt mörkrädd! Jag fattar inte hur man kan behandla sina medmänniskor så illa. Människor som alltid funnits tillhands, människor som alltid har ställt upp, människor som har offrat sin egentid. Att göra så mycket för någon annan och sen bara få skit tillbaka. Jag svär inte ofta, och speciellt inte på bloggen, men FY FAN för såna människor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0