Stugmys

Igår var det fredag och vi skulle åka ut till stugan. Vi skulle börja dagen med sovmorgon men av någon konstig anledning vaknar Joel 8:30, pigg som en lärka och vill att vi ska stiga upp. En av dom få gånger som jag vill och framför allt kan sova ut, då bestämmer han sig för att vara pigg och alert. Annars brukar jag få kämpa 30-60 min med att få han någorlunda vaken och "villig" att stiga upp. Nåja, han gick ner och rensade kantarellerna medan jag drog mig ett tag och sen gjorde mig redo för dagen.

 

Efter frukosten gick jag och Anna ner med kycklingarna till hönshuset, så nu mer bor dom där och inte i en låda i hallen. Efter att ha packat in allt i bilen som skulle med till stugan åkte vi dit. Städade upp och lärde oss hur grill och badtunna fungerade. Sedan var det bara att vänta in främmandet, två klasskompisar till Joel. Blev mycket surr, grillad älgfilé till middag, badtunnebad och ett snabbt dopp i Skagern för mig och Joel. Vid midnatt hade vi badat klart och gick in i stugan igen. Jag råkade självklart somna på soffan en timme innan alla andra bestämde sig för att lägga sig.

 

Steg upp vid halv 11 imorse och fixade sen till en sen frukost. Åkte sen in till Vallsjön och fick kaffe och bulla innan en av killarna åkte hem och vi tre kvarvarande åkte tillbaka till stugan. Tog det lugnt. Jag hann sova en liten middag innan vi började med middagen. Vid 21 åkte vi in till Hova där vi nu sitter på Veras Pub. Pojkarna ölar medan jag äter glass och bloggar, chaufför som man är. Vet inte vad morgondagen bjuder på än, men inte så mycket skulle jag tro. Städa upp stugan och åka tillbaka till Vallsjön igen. Se film, cykla, plocka kantareller? Ja, vi får se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0