Lugn kväll

Började dagen med lite TV-serier i soffan. Kl 11 hade jag lunchdejt med en gammal arbetskompis som jag inte träffat på evigheter! Så dumt att man inte träffas oftare när man nästan bor grannar med varandra! Åt en tacotallrik och tårtbit på Ekbergs innan jag kl 13 hade p-möte på jobbet.

For iväg på suntan och solade som planerat, men sen föll alla mina planer i stöpet. Hade planerat att antingen fara ut och springa eller fara på gymmet innan jag skulle äta middag, men medan jag låg och solade började jag nästan på lite illa. Antog att jag var hungrig då jag inte ätit speciellt mycket (mat) på hela dagen (en knapp tacotallrik, jättestor tårtbit och sen fika på p-mötet). Så for på affären och handlade lite lasagne och åkte sen direkt hem till soffan.

Har nu ätit och vilat lite men mår inte riktigt hundra än. Jag som hade tänkt städa och fixa och dona innan mys ikväll. Blir inte mycket av det ikväll tror jag. Nu ska jag lägga mig och se lite mer TV-serier och fixa naglarna, kanske man mår bättre sen. Så pass att jag orkar plocka ihop här lite åtminstone. Kanske jag får mysa ikväll ändå.


Kommentarer
Postat av: Malin

Jag bara älskar sallad Lotta ;) var lat, annars hade det blivit en coleslaw oxå! Prova surdegen på burk, blev super!

2012-05-09 @ 22:17:07
URL: http://maaalinp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0