Förkylning nr 2?

Ligger här, alldeles ensam, och harklar och snörvlar. Kanske tur jag är ensam, måste vara jobbigt att höra på någon som aldrig är tyst, trots att inga ord yttras.
Har som jag tidigare skrivit haft problem med halsen i en veckas tid nu. Har inte känt mig sjuk eller hängig och har inte haft problem med snuva eller så heller. Tills igår kväll/ i natt. Igår kväll började jag nästan få lite småont i halsen och var kanske lite täppt i näsan. Vaknade efter 4 någon gång i natt och hade sjukt ont i halsen och var jättetäppt i näsan! Efter att ha kämpat med utebliven sömn ett tag var jag tvungen upp och dricka, snyta mig och spraya i näsan. Blev genast lättare att andas genom näsan, så gjorde ett nytt försök till att sova. Lyckades tillslut somna om efter en timmes vakenhet.

I morse var det samma visa, hade så sjukt ont i halsen att jag knappt kunde prata och näsan var igentäppt. Jag är en sån som oftast bara har ont i halsen morgon och kväll, och som tur var gick det över efter en liten stund.

Jag var ju nyss förkyld, kunde jag inte ha fått slippa nu? Hade det inte räckt med att ha haft hosta och varit hes i en veckas tid? Tydligen inte. Men nu har jag laddat upp med mer hostmedicin som jag tar tre ggr per dag, en ny fräsch nässpray samt att jag inhalerar bricanyl och pulmicort morgon och kväll. Jag vill inte vara mer sjuk nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0