Dag 5

Idag är första dagen jag inte har känt mig uppsvälld och hård om magen, det tar jag som ett gott tecken. Har däremot varit mer hungrig idag än tidigare, äter jag för lite eller vad är det frågan om? Sen så har jag fryst nästan konstant i två dagar, beror det på att jag håller på att gå ner i vikt? Har inte vägt mig än och kommer inte göra det förän på måndagmorgon, men det känns inte på kroppen som att jag gått ner något alls. Bara vänta två dagar till och se resultatet.
 
Började även denna dag med citronvatten och en betydligt kortare löptur på drygt 3km. Äter även i princip samma frukost varje dag, yoghurt eller fil med bär, en kopp grönt te och ett kokt ägg eller en morot. Lunchen blev faktiskt to go, och det funkar hur bra som helst att beställa mat på ett café. Beställde en kycklingsallad utan majs och ananas. Tyvärr blev den lite tråkig då den bara innehöll kyckling, sallad, tomat, rödlök och gurka, men det funkar om man inte har något med sig och måste köpa.
 
 
Till middag blev det lunchresterna plus några rökta kalkonskivor. Halleluja! Smakar nästan exakt som rökt skinka, äntligen något annat än kyckling att äta! Kommer äta betydligt mer rökt kalkon hädanefter, har redan efter fem dagar blivit lite less på kyckling, då man äter det 1-2 gånger per dag. Vågar inte äta fisk varje dag då jag tidigare har botoxerat mig själv med överdriven laxkonsumtion. Så ungefär varannan dag vågar jag äta fisk, lax en gång i veckan. Så himla typiskt att man inte vågar äta mer lax nu när man äntligen börjar gilla det.
 
Jag för 3,5 år sen med laxbotoxläppar.
 
Nu blir det hopp i säng, upp kl 6 för att fixa ihop dagens mat innan jobbet kallar 6:45.

Kommentarer
Postat av: Anton

en 17 dagars diet är en ganska intensiv diet. att du fryser och är hungrigt är bara naturligt. Så länge det inte stör nattsömnen, annar ska man uppsöka läkare. Det finns en anledning man brukar påstå att tränning är den enkla vägen att gå mer i vikt. Att "banta" är mkt mer psykiskt och individuelt. eftersom att allas ämness omsättning är olika kan din kropp behöva mer än vad dieten ger dig. men så länge du är pigg och orkar är det säkert ingen fara

Jag skulle säkert bryttit ihop efter dag 2. ;)
Kör hårt!

Svar: Dieten är ju i sin helhet 17x3 dagar, men det är säkert ämnesomsättningen som spökar. Får se till att ha tjocksockar och en varm kofta nära till hands jämt ;)
GretaTurbo

2013-04-13 @ 12:27:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0