Häftigt uppvaknande

Vaknade 7:30 av att mobilen skrek! Brukar alltid ha ringsignalen på nästan det lägsta, men igår hade jag höjt upp det rejält då vi var på stan, man hör så dåligt om det ringer annars. Sen glömde jag totalt bort att ställa ner ljudet igen, så när det ringde var det väldigt högt! Var jobbet som ringde och ville jag skulle rycka in för en kollega, klart man gör det! Så det blev att jobba några timmar idag.
Sen ringer samma kollega i eftermiddag och undrar om jag vill jobba imorgon kväll också, men det tackade jag faktiskt nej till. Vill hinna med lite imorgon, för resten av veckan är fullbokad. Det ska tränas, bakas, städas och förberedas.
 
Har tränat med Annika och Anton på Polargymmet efter jobbet. Mina bröstmuskler var rätt trötta efter det. Har slagit in fler julklappar och börjat se ikapp NCIS:LA som visst hade börjat om att gå utan att man visste om det. Två avsnitt kvar innan jag är tillbaka på banan igen.
 
Nu blir det tack och god natt. Blev ju lite sent igår och så det hemska uppvaknandet i morse. I need to sleep! Pyjamasen är på sen middagstid så det är bara en omgång med tandborsten som håller mig undan från sängen.
 

Hittade en gammal header, rätt kul faktiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0