10,5 timmar!

Alltså, jag har nog aldrig gjort nåt liknande tidigare. Igår kl 9 hoppade jag och mamma på bussen vid stugbyn och fem minuter senare stod vi med en kundvagn i handen. Sedan var vi inne i varuhuset och kollade (nästan) enbart på kläder. Klockan 19:30(!!!) satte vi oss i bilen och åkte tillbaka till stugan. Vi shoppade kläder i 10,5 timmar!!! Är det ens möjligt?! Helt crazy! Men då är damavdelningen hur enorm som helst! Kollade även på barn och herr, och bara det tog 4 timmar (med ett kort avbrott för fika).

Sen så hade vi sett skylten med info redan i torsdags om att dom höll på spela in nya avsnitt av Ullared, men inte sett nåt. Tills igår! Då kom ett tv-team och spelade in ett par i rullstol, bland annat när dom buggade! Så beroende på hur dom filmat och klippt ihop så kan både jag och mamma och även pappa synas i bakgrunden. Vi gick nämligen bakom dom som blev filmade. Så vi får väl vänta till i vinter och se!

Ville bara visa vad avancerade lappar man får då man ska prova kläder. Dom scannar in antalet plagg på lappen och då man går ut scannar dom ut antalet plagg. Lite fränt tycker jag! Nåt annat fränt är att dom har 80 (!) provrum på damavdelningen!! På herr hade dom kanske 30 eller nåt sånt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0