Lördagen

Blev inte så mycket bilder från i lördags, men kul hade jag! Började dagen med Rallarbrännbollen, en ny brännbollsturnering som förhoppningsvis ska bli återkommande varje år. Var med i nåt blandlag eller nåt, Power Rangers hette vi i alla fall. Fann första matchen galant med 43-31, tog typ fyra-fem lyror och gjorde snyggaste fotstoppen! Andra matchen gick betydligt sämre, vi spelade lite sämre men hade inte domaren missat och dömt fel på vissa grejer så hade vi haft en chans att ta oss vidare till semifinal. Men det gjorde vi inte så då gick jag hem. Började regna lite smått och kände mig stressad över allt som skulle hinnas med innan kvällen.
 
Fixade mig med dusch, hår och naglar. Och lite nya kläder! Men fick inte med mer än håret på bild. Och allt tilltugg jag kämpat så hårt med.
 
 
 

Det var tunnbrödssnittar med skinkröra och räkröra, krustader med lite av varje, ostfyllda svampar, ost och kex, mozzarella och tomat och Ellis västerbottenostpaj med svarta oliver. Mums! Spelade Ryktet Går som jag inhandlade på Gekås (sjukt kul spel) och sen var det dags för utgång på öltältet på Tresco. Hade en riktigt trevlig kväll, men "ska man ha kul får man lida pin" som Elli sa. Man ska inte ta på sig sina nya partyskor innan man gått in dom och gå och dansa en hel kväll. Mina fötter skrek då klockan närmade sig 3, så jag gick hem barfota. På hälen och utsidan av foten. Dagen efter värkte fortfarande trampdynorna, så då åkte mina tjockaste och mjukaste ankelsockar fram. Är huvudet dumt får kroppen lida. Men hade riktigt trevligt som sagt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0