Svammel

Har nu varit hemma i fyra dagar och jag har fortfarande inte packat upp. Inte allt i alla fall. Skämmes mig! Men jag har verkligen inte idas pga vackerväder, barnvaktande, middagar i Vidsel, övning och konsert, shoppande, serietittande och ikväll även jobbande. Men i morgon kväll eller senast onsdagkväll ska det packas upp klart, för då har jag tvättid. Kanske jag får ordning på hall och kök igen, ser ut som ett bombnedslag. Lindrigt sagt.

Vad har jag egentligen pysslat med då? Mer ingående alltså.
Fredag så blev det handling, lite solning och middagssovning innan jag åkte till Norrfjärden för sista övningen. Blev sen en sväng in till Pitstan där jag såg Naken med Erika och Mattias.
Lördag var jag barnvakt typ hela dagen, hjälpte mamma koka palt och firade mormor och farmor på morsdag en dag i förväg, palt och tårta i magen och på hemvägen körde man förbi 7 får på vägen! Crazy men sant!
Söndag var det friluftsgudtjänst med blåset i stadsparken i Luleå. Efter det en mycket gynnsam shopping! Raka vägen till Vidsel igen för firande av mamma på morsdag, hon fick precis det hon dagen innan sa att hon var tvungen att införskaffa! Tur man har huvudet med sig ibland och kan planera så himla bra! (För er nyfikna så upptäckte mamma på lördagen att Dan Brown har släppt en ny bok och sa att hon var tvungen att köpa den. Vilket hon nu inte längre behöver göra.)
Idag har jag haft sovmorgon (till 9, men låg kvar till 10, skönt), solar bakom sophuset i två timmar, sett serier och jobbat. Nu tror jag det är meningen att man ska sova och drömma sött. No problemo hoppas jag.

Hoppas på finväder i morgon så vi kan sitta ute med pensionärerna och må gott. Och så att jag kan ligga ute och sola en stund efter jobbet! Kanske blir det en löptur också (allt för att slippa packa upp och städa och diska).


Kommentarer
Postat av: mamma

Finaste Du <3

2013-06-05 @ 10:04:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0