En söndag

Det här är första riktigt lediga dagen jag har på evigheter känns det som! Alltså, en helt ledig dag utan något som helst inplanerat. En dag då jag bestämmer precis vad jag själv vill göra. Tidigare lediga dagar har jag haft något inplanerat, men idag har jag mest legat i soffan. Nästan.
 
Vaknade 8:30. Steg upp och diskade. Satt vi datorn innan det blev frukost i soffan till ett avsnitt Supernatural. Jag brukar inte bli rädd, men jag är glad att solen sken utanför fönstret i alla fall.
 
Sedan var jag ut och skulle inviga mina Bungypump-stavar jag fick av mor och far i present, gick sådär. Jag gled och stavarna gled, istäckta osandade gator är inte att leka med! Men hem kom jag utan en enda vurpa. Och dom korta sträckor jag kunde testa stavarna ordentligt kändes det rätt bra i armar och rygg. Perfekt!
 
 
Väl hemma igen gjorde jag "lunch", men nu finns det inget fika kvar att frestas av i alla fall! Såg slutet på filmen Sinister, trots att jag inte brukar bli speciellt rädd var jag glad över solskenet där ute. Sedan såg jag Monsters University, kul film!
 
 
Har hunnit göra bort dagens November-utmaningar medan jag såg MU, nu blir det gymmet om ett tag. Har plankat 2 minuter två dagar i rad nu! Jag tror aldrig jag har plankat 2 minuter förut, så jag är mäkta stolt över mig själv! Imorgon är det 2,5 minuter som gäller innan det blir en dags vila. Och jägarvilan är snart uppe i 2 minuter också, och det har jag inte orkat eller ens testat på förut. Heja mig där med!
 
 
 
 
Resten av kvällen blir det som sagt ett besök på gymmet. Sedan måste jag även iväg och handla lite inför veckan och så blir det stuvade makaroner och korv till middag. Igen! Men så gott! Sen får man slappa i soffan igen, Solsidan, Mentalist och Bron!

Kommentarer
Postat av: Rebecca&Mathias

Såg mumsigt ut och hoppas det går bra på träningen! Ha en fortsatt fin dag! :)

2013-11-17 @ 15:50:10
URL: http://twoplusone.se
Postat av: Jonas

Nej istäckta och osandade gator är inte att leka med. Jag vet, för jag har gjort illa mig ett X antal gånger på just hala gator...

2013-11-17 @ 19:18:04
URL: http://thegamingground.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0